Zoeken naar hoer

hoer
HOER WNT Woordenboek der Nederlandsche Taal.
Dit zijn gheen versierde glossen op de hoer van Babel, en den Apocalypsis, VONDEL 4, 640 1645. Omdat de lichtekooien door vleierij tot ontucht trachten te verlokken, wordt hetgeen den mensch vleit en van het goede aftrekt dikwijls met eene hoer vergeleken.
Salestraining
Man stuurt vriendin vrijwel naakt de straat op met bordje hoer NOS.
Hij zou de vrijwel naakte vrouw bont en blauw de straat op hebben gestuurd met om haar nek een bord waarop hoer stond geschreven. Dat gebeurde in juli 2014 bij haar flat in Hoogeveen. Het slachtoffer droeg alleen een onderbroek.
led spots dimbaar
Hoe meisjes als hoer worden ontmaskerd en vernederd Elsevierweekblad.nl.
Door Berend Sommer 16 december 2017. Als je al een klein beetje inkijk hebt of make-up op, word je al als hoer bestempeld. Via de app Telegram proberen jongeren meisjes te exposen. Door ze met naam en toenaam te noemen in een chatgroep, worden meisjes zogenaamd ontmaskerd als hoer.
glasfolie suncontrol
Man stuurt vriendin naakt naar buiten met bordje hoer om nek Binnenland Telegraaf.nl.
ARNHEM De officier van justitie heeft 15, jaar cel geƫist tegen een 32-jarige man uit Arnhem. De verdachte zou zijn vriendin mishandeld hebben en haar ook praktisch naakt de straat op hebben gestuurd, met een bordje hoer om haar nek.
blauwe kentekenplaten
concordantie hoer, het oude testament.
Doch deze stad zal den HEERE verbannen zijn, zij en al wat daarin is; alleenlijk zal de hoer Rachab levend blijven, zij en allen, die met haar in het huis zijn, omdat zij de boden, die wij uitgezonden hadden, verborgen heeft.
Pure grill kruiden mix zonder toevoegingen Green Gypsy.
kokosbloesemsuiker, chili en citroengras! Met Hoer op de Grill zet jij een heerlijk geurend hapje op tafel. Denk aan maiskolven met Hoer op de Grill of gemarineerde barbecuekip met Hoer op de Grill. Deze kruidenmix past overal bij, als het maar op de grill is.
Hoer 10 definities Encyclo.
Een hoer is het oude volkswoord voor publieke vrouw, ook wel prostituee genoemd. Het woord hoer kan men als grof klinkend beschouwen. In de rosse buurt duidt rood licht op prostitutie. Een hoer wordt in beschaafd taalgebruik aangeduid als een meisje of vrouw van lichte zeden.
Hoer de betekenis volgens Redactie Ensie.
Het woord hoer kan men als grof klinkend beschouwen. In de rosse buurt duidt rood licht op prostitutie. Een hoer wordt in beschaafd taalgebruik aangeduid als een meisje of vrouw van lichte zeden. Het woord hoer komt van het Indo-Germaanse karo-s, wat lief of begeerlijk betekent.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: hoer. ho tussenwerpsel 1 roep om iem. of iets te laten ophouden hoer de; v; meervoud: hoeren 1 informeel prostituee. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Hoer van Babylon Wikipedia.
Door sommige rechtlijnige protestanten wordt het Vaticaan in Rome gezien als de hoer van Babylon. De hoer van Babylon zit immers in de Bijbeltekst uit Openbaring op een beest met zeven koppen en de stad Rome is gebouwd op zeven heuvels.

Contacteer ons